2013年2月26日星期二

annen måte å få nye Nike 6.0

Måltid ferdig med å si, vi har også kjørte hele knuse side, støttet opp Frost rustning og magiske skjold nike free run 3 snudde og begynte å slippe regn pære angrep mot vandøde yppersteprest, og måten å bremse ned farten. Summer Rhyme og Lu Yan var også rask til å slippe brann staver, skader forårsaket av brann staver på sjelene til ypperstepresten veldig høy, men nike angrep kommer også med "lyse diakon" hellig angrep, så angrepet er ikke lav.

Imidlertid er sjelene til de yppersteprestens HP for tykk, sko på nett et al påføre en tjuetusen skade per sekund, ingenting for sjelene til ypperstepresten, sjelene til ypperstepresten snart stormet til nike et al. innenfor rammen av angrepet, et trekk "sleep storm, de satt en sommer Rhyme og Lu Yan to crush å falle inn i en dyp søvn, mens nike slått immunisering.

nike free føler sjelene til de yppersteprestens IQ er veldig høy, ah, et trekk "sleep storm nettopp sluppet to MM å falle inn i en dyp søvn, da skylden move" Descent ", du vet, Descent ferdigheter i særdeleshet, er motoren ikke vekket av en rolle i hvilemodus, nike hvis alle menneskene i teamet sove kirurgi for å sove, deretter umiddelbart Descent mot angrep, så selv udødelig gruppe, men også tap.

没有评论:

发表评论